4 грудня 2023 14:30

Колишній тренер "Динамо" побився із власними футболістами

У неділю в румунській Лізі 2 відбувся матч між "Кіндією" з Тирговіште та "Конкордією" з Кьяжни, який завершився не лише нічиєю 1:1, а й грандіозним скандалом навколо персони ексасистента Мірчі Луческу у "Динамо" італійця Дієго Лонго, повідомляє Gazeta Sporturilor.


Дієго Лонго, який наприкінці листопада очолив "Кіндію", був звинувачений деякими футболістами своєї команди в тому, що лобіює інтереси конкретних гравців – тих, яких в клуб привів той самий агент, що й посприяв працевлаштуванню у ньому італійця.


Одразу після матчу між Лонго та деякими гравцями "Кіндії" прямо в командній роздягальні відбулася сутичка. За її результатами італієць погрожував звільнити усіх, хто відкрито виступив проти нього.


Румунські ЗМІ повідомляють, що атмосфера в "Кіндії", навіть незважаючи на прихід нового тренера, залишається токсичною, оскільки команда виступає значно нижче очікувань, займаючи лише 11-те місце в турнірній таблиці Ліги 2, хоча минулого сезону команда з Тирговіште грала у Лізі 1.


У київському "Динамо" Дієго Лонго виконував обов'язки помічника головного тренера з 2020 по 2021 роки. Після відходу зі стану "біло-синіх" італійський фахівець працював в Албанії з "Кукесі" та "Фламуртарі", а з липня по вересень цього року очолював "Теуту".