4 грудня 2023 12:32

Холанду загрожує покарання за критику судді

Ерлінг Холанд може бути покараний FA за критику рефері Саймона Хупера після матчу Прем'єр-Ліги Манчестер Сіті – Тоттенхем (3:3).


Наприкінці компенсованого часу у 'містян' була можливість вирвати перемогу, але Хупер своїм свистком зупинив Джека Гриліша, який виходив один на один, хоча перед цим дозволив продовжити гру після фолу на Холанді. Норвежець був нагороджений жовтою карткою за своє обурення рішенням Хупера, проте навіть на цьому не заспокоївся, після матчу опублікувавши недвозначний твіт: Wtf.


Між тим, головний тренер Сіті Пеп Гвардіола вважає поведінку 23-річного норвежця нормальною.


'Він відреагував так, як і всі 10 гравців. Правила свідчать, що ти не можеш розмовляти з рефері чи четвертим арбітром, тому сьогодні потрібно було вилучити 10 наших гравців. Навіть якби рефері грав за Манчестер Сіті сьогодні, він би безперечно був засмучений цією дією. Я помиляюся, гравці роблять помилки. Коли Ерлінг упав, рефері сказав продовжити гру, а після пасу він зупинив гру. Я не хочу його критикувати. Часом я сам гублю розум біля брівки, роблю неналежні жести, але ми зіграли внічию не через це', - цитує Гвардіолу Daily Mail.