3 грудня 2023 23:10

Ярослав ВИШНЯК: "І в матчах з "Динамо", "Ворсклою" та "Металістом 1925" могли забивати..."

Головний тренер "Колосу" Ярослав Вишняк в коментарі пресслужбі клубу оцінив гру команди в матчі 16-го туру чемпіонату України проти "Оболоні" (0:0).


- Бойова гра. Ніхто не хотів поступатися. Багато боротьби, фолів, жовтих карток. Ми готувалися до такої гри, бо з "Оболонню" важко грати будь-якому супернику. Не сподобалося, що без забитих м'ячів.

Всі наші нічиї різні, всі здобуті з різними суперниками. Є домашні нічиї, є виїзні. Кожна нічия – це окрема гра. Нам не вистачає реалізації гольових моментів, які ми створюємо. Ми створюємо достатньо моментів, за дотиками до м'яча в чужому штрафному знаходимося в п'ятірці кращих команд в УПЛ, за фланговими подачами – в трійці.

Доходимо до чужого майданчика, а далі нам не вистачає холоднокровності чи майстерності. Якщо не забиваєш, то не можеш вигравати. це треба виправляти. Ми над цим працюємо, але поки так, як воно є. Враховуючи нашу реалізацію, будувати гру від нападу – це самогубство. Не реалізовуючи моменти, ми не можемо ні на що претендувати. Будемо вирішувати ці питання. Могли виграти сьогодні? Могли б, якби реалізували свої моменти. І попередню могли б. В іграх з "Динамо", "Ворсклою", "Металістом 1925" могли забивати... Десь не вистачає якоїсь дещиці.