3 грудня 2023 16:37

Віталій Миколенко - про "Евертон": "Зараз я почуваюся, як у сім'ї. Мої партнери допомагають щодня"

Захисник "Евертона" Віталій Миколенко зізнається, що початок сезону для нього видався важким через пошкодження та непотрапляння в склад. Але зараз справи йдуть чудово, та й взагалі, у команді він себе почуває "своїм".


Це був складний момент для мене на початку сезону. Я не тренувався зі своєю командою, і це було важко. У вересні я поїхав зі збірною і зіграв добре, але головне, що я зіграв два 90-хвилинні матчі. Я повернувся і з тих пір граю стабільно.

Я вважаю, що грати в Прем'єр-лізі на будь-якому стадіоні важко. Наразі ми не досягли достатньо хороших результатів вдома, але я сподіваюся, що незабаром ми зможемо це змінити.

Зараз я відчуваю себе як у родині. Мої партнери допомагають щодня. Ми разом виграємо ігри, разом програємо. Попереду ще багато ігор, і ми впевнені в собі як команда. Ми ростемо як команда щодня, на кожному занятті, і я думаю, ви це бачите.

Миколенко провів 13 ігор у сезоні 2023/24 за "Евертон" в АПЛ і Кубку Футбольної Ліги. Захисник навіть зумів двічі відзначитися у воротах суперників.