3 грудня 2023 08:07

Журналіст: "Не лише "Динамо", а й усім командам Прем'єр-ліги дуже важко грати на полі "Миная"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Минай» – «Динамо» Київ.


У «Миная» новий тренер – команду очолив сербський спеціаліст Желько Любенович. Я розчарований відставкою Володимира Шарана, адже з тими футболістами, які в нього були у розпорядженні, розраховувати на якийсь серйозний результат було дуже складно.


Проти «Динамо» Київ закарпатці тепер спробують зіграти з позиції сили, будуть усіляко заважати фавориту продовжити свою переможну серію.


Так, при Олександру Шовковському «Динамо» має дві поспіль перемоги по 2:0. Але не лише киянам, а і усім командам УПЛ надзвичайно важко грати на полі «Миная». Там якість газону не особливо ідеальна, погодні фактори також слід враховувати, важкий переїзд для «Біло-синіх».


Все ж, кваліфікація гравців «Динамо» Київ має зіграти вирішальну роль, як на мене. Турнірна мотивація так само підштовхує колектив Шовковського не втрачати очки проти аутсайдерів.