1 грудня 2023 19:37

Бразильському клубу запропонували 40 мільйонів доларів за перейменування на честь ескорт-сайту

Ескорт-сайт Fatal Model ("Фатальна модель") всерйоз має намір надати фінансову допомогу бразильському клубу "Віторія", який за підсумками минулого сезону піднявся в перший дивізіон чемпіонату Бразилії в обмін на його перейменування на честь цього інтернет-ресурсу. Про це інформує BN Esportes.


Повідомляється, що цей сайт готовий запропонувати клубу близько 40 мільйонів доларів для того, щоб він змінив назву на Fatal Model Vitória ("Фатальна модель "Віторія").

Таку пропозицію було винесено на голосування вболівальників "Віторії". Підкреслюється, що в разі, якщо більша частина фанатів бразильського клубу проголосує за те, щоб змінити назву, переговорний процес між сторонами просунеться. Однак ця угода не може бути завершена без схвалення генеральної асамблеї та ради "Віторії".

У разі, якщо шанувальники бразильського клубу відмовляться від перейменування, ескорт-сайт запропонує йому ще близько 20 мільйонів доларів для будівництва стадіону "Віторії". Однак цей стадіон також повинен буде носити ім'я зазначеного веб-ресурсу.

Зазначається, що Fatal Model уже надає допомогу "Віторії". Зокрема, на формі команди розміщено логотип сайту.