1 грудня 2023 11:25

Каррагер: "Онана перетворює перемоги на нічиї, а нічиї на поразки. Для МЮ неприпустимо, щоб воротар постійно так багато помилявся"

Джеймі Каррагер розкритикував Андре Онана за гру в Манчестер Юнайтед.

«Воротарю, який перебуває в поганій формі, ніде не втекти. Онана, можливо, все ще користується підтримкою Тен Хага, але час і терпіння не на його боці.


Для «Манчестер Юнайтед» неприпустимо, щоб воротар постійно робив так багато помилок у рутинних ситуаціях. Чим довше це продовжуватиметься, тим вразливішим стане становище Онана.


Воротарі надто важливі. Вони на останній лінії захисту, їх провали повинні бути рідкісними, а не тенденцією, що повторюється. Коли воротарі втрачають упевненість, все це відчувають: уболівальники, партнери по команді, суперники та медіа.


Великі воротарі перетворюють поразки на нічиї, а нічиї на важкі перемоги, особливо у найбільших клубах. Для команди, що полює за найбільшими трофеями, мистецтво бути воротарем світового класу полягає в тому, щоб блискуче робити те, що від вас вимагається.


На жаль для Онана, на початку своєї кар'єри в «Юнайтед» він перетворює перемоги на нічиї, а нічиї на поразки. На відміну від великих минулих команд «МЮ», він має надто багато роботи, і чим більше йому доводиться вступати в гру, тим більша ймовірність чергової помилки», – написав колишній захисник «Ліверпуля» в колонці для The Telegraph.