30 листопада 2023 09:46

Тренерський штаб "Реала" на переговорах говорив Кепі, що той буде основним - Лунін дізнався про це через ЗМІ

У «Реалі» вважають, що воротар Андрій Лунін грає дуже добре, повідомляє The Athletic.


На їхню думку, українець лише виграв від травми Тібо Куртуа, хоч і тимчасово. Але цього для збереження місця у стартовому складі йому буде недостатньо, до чого Лунін та його оточення вже звикли.

У клубі завжди відзначали працьовитість та професіоналізм Андрія, навіть після невдалих матчів. Футболіст регулярно тренується у вихідні.

Але штаб Карло Анчелотті у своїх звітах до керівництва клубу вже давно наголошує на недоліках Луніна як другого варіанта для «Реала». Особливо після клубного чемпіонату світу в лютому, коли українець замінив травмованого Куртуа.

Тоді ж Лунін зізнався найближчому оточенню, що йому потрібно прогресувати, та вважає, що в «Реалі» ще не досяг свого найкращого рівня. Тому він продовжив роботу над собою.

Влітку Андрій не хотів залишати клуб, попри контракт до літа 2024 року. Щоразу, коли з’являлася можливість трансферу, батько Луніна, який також є його агентом дуже вимогливо ставився до рівня, на якому повинен грати його син. Через цю причину було мало варіантів для продовження кар’єри.

Коли мадридці вели перемовини з Кепою Аррісабалагою, тренерський штаб сказав іспанцю, що той буде основним воротарем - Лунін дізнався про це через ЗМІ.

Відходом Луніна буде незадоволений голова скаутської служби Хуні Калафат, який повністю підтримує його. На відміну від керівництва, яке віддає перемогу перемовинам з «Челсі» щодо придбання Кепи.