30 листопада 2023 00:05

"Реал" з Луніним у воротах здобув вольову перемогу над "Наполі" та забезпечив собі перше місце у групі ЛЧ

Поєдинок п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів між іспанським Реалом та італійським Наполі відбувся 29 листопада в Мадриді і завершився вольовою перемогою господарів поля (4:2).


Реал обіграв Наполі у домашньому матчі п'ятого туру групової стадії Ліги чемпіонів, що відбувся на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді у середу, 29 листопада (4:2).

Український голкіпер «королівського клубу» Андрій Лунін провів повний поєдинок та здійснив один сейв.

Вже на дев'ятій хвилині зустрічі м'яч опинився у воротах українця. Грузинський хавбек Наполі Хвіча Кварацхелія навісив з лівого флангу, капітан гостей Джованні Ді Лоренцо прострілив уздовж воріт, а першим на м'ячі опинився аргентинський форвард Джованні Сімеоне. Лунін вибив м'яч уже через лінію воріт.

Однак Наполі вів у рахунку лише одну хвилину. Бразильський нападник Родріго отримав м'яч від Браїма Діаса і пробив у дальній кут воріт Алекса Мерета.

На 22-й хвилині англійський хавбек Реала Джуд Беллінгем ударом головою замкнув навіс австрійського захисника Давида Алаби з лівого флангу та вивів команду Карло Анчелотті вперед.

На початку другого тайму камерунський хавбек Наполі Франк Замбо-Ангісса потужним ударом із гострого кута забив другий м'яч у ворота Луніна.

На 84-й хвилині переможний гол Реала забив 19-річний аргентинський захисник Ніколас Паз, який вийшов на заміну у середині другого тайму. Гравець потужним ударом із дальньої дистанції забив свій дебютний м'яч у Лізі чемпіонів.

Точку в матчі у компенсований час поставив форвард Реала Хоселу, асист в активі Беллінгема.

Ліга чемпіонів. Група С. П'ятий тур

Реал (Іспанія) – Наполі (Італія) – 4:2

Голи: Сімеоне, 10 (0:1), Родріго, 11 (1:1), Беллінгем, 22 (2:1), Замбо-Ангісса, 47 (2:2), Паз, 84 (3:2), Хоселу , 90+4 (4:2)

Брага (Португалія) – Уніон (Німеччина) – 1:1

Гол: Госенс, 42 (0:1), Джало, 51 (1:1)

Вилучення: Ніакате, 30 (Брага)