29 листопада 2023 13:45

Анчелотті в особистій розмові з Луніним пояснив йому свою позицію щодо Кепи

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті провів особисту бесіду з голкіпером команди Андрієм Луніним, повідомляє Marca.


Раніше Анчелотті заявив, що Кепа Аррісабалага зіграє у воротах у наступному матчі Ла Ліги проти «Гранади», якщо встигне одужати. За даними Relevo, ця заява не сподобалась не тільки Луніну, а й іншим гравцям «Реала».


Перед матчем з «Наполі» у Лізі чемпіонів тренер сказав: «Він (Лунін – прим.) не повинен думати, що завтрашня гра буде для нього останньою, тому що коли Кепа повернеться, він збирається конкурувати за позицію з Луніним»


У понеділок Анчелотті особисто поговорив з Луніним і пояснив свою позицію. Італієць вважає, що позиція голкіпера відрізняється від усіх інших. На його думку, відчуття впевненості та безпеки для воротаря, які з'являються, коли він відчуває себе основним голкіпером дуже важливі.


Спеціаліст хотів придушити в зародку будь-який натяк на проблему, тому він провів цю розмову з українцем. Розмова була потрібна йому, щоб прояснити позицію і не допустити, щоб ситуація стала проблемною.


Анчелотті цінує роботу Луніна на старті сезону, коли він підміняв спочатку Тібо Куртуа, а потім і Кепу. Але думка тренера щодо місця Андрія у команді не змінилась - він не бачить його першим воротарем.

24-річний українець у поточному сезоні провів 5 матчів за «Реал», пропустив 2 голи та 3 рази відіграв на нуль.