28 листопада 2023 00:05

"Фулхем" вирвав перемогу у "Вулверхемптона" у компенсований час

Представники другої половини турнірної таблиці – Фулхем та Вулверхемптон – закривали 13-й тур чемпіонату Англії. Господарі швидко вийшли вперед – Івобі з близької відстані засмутив Жозе Са, пробивши у лівий кут. Хван зовсім скоро міг зрівнювати, але, закидаючи голкіперу за комірець, струсонув поперечину.


За корейця виправився Кунья, який в середині тайму відгукнувся на навіс від Бельгарда і головою вгатив круглого впритирку з лівою стійкою.


По перерві Семеду зачепив суперника у власному штрафному і арбітр вказав на позначку. VAR довго вивчав епізод і, зрештою, підтвердив рішення рефері. Вілліан легко розвів по кутах м'яч і голкіпера. На 75-й хвилині право на свій одинадцятиметровий отримав і Вулверхемптон – Хван знову зробив рахунок рівним. Вже у доданий час лондонці заробили ще один пенальті, який знову чітко реалізував екс-гравець Шахтаря (цього разу ударом по центру).


Перемога дозволила Фулхему перервати чотириматчеву безвиграшну серію – команда набрала 15 очок і піднялась на чотирнадцятий щабель турнірної таблиці. Вулверхемптон з такою ж кількістю балів залишився дванадцятим.


"Фулхем" – "Вулвергемптон" 3:2


Голи: Івобі (7), Вілліан (59, 90+4, обидва з пенальті) — Кунья (22), Хван (75, з пенальті)


"Фулхем": Лено — Кастань, Бессі, Рім, Робінсон — Рід, Кейрні (Лукіч, 90+5) — Івобі, Перейра (Уілсон, 76), Вілліан (Адарабіойо, 90+5) — Хіменес (Вінісіус, 76)


"Вулверхемптон": Са — Буено, Кілман, Тоті — Семеду, Белльґард (Калайджич, 62), Леміна, Ґомеш, Аїт-Нурі (Доерті, 19) — Хван, Кунья (Дойл, 84)


Попередження: Рім (19), Вінісіус (88) — Ґомеш (33), Леміна (84)