26 листопада 2023 23:24

Бруну Фернандеш: "Голи, як у Гарначо, змушують натовп замовкнути"

Капітан «Манчестер Юнайтед» Бруну Фернандеш поділився враженнями після виїзної розгромної перемоги над «Евертоном» (3:0).


«Проти «Евертона» завжди важко грати. У них справді сильна команда – з хорошими гравцями, які володіють м'ячем, але я думаю, що ми перегравали моментами їх. Нам потрібно було грати так, як у перші 20 хвилин матчу.

Гарначо забив чудовий гол. Я покладаю на цього хлопця великі надії. У нього велике майбутнє, і ми багато чого від нього очікуємо. Я завжди буду позаду нього та проситиму більшого, але зараз був просто приголомшливий гол. Такі голи змушують натовп замовкнути. Фанати «Евертона», звичайно, не зрадіють цьому, але й їм, напевно, приємно бачити щось подібне. І я дуже радий, що цей хлопець грає за мою команду.

Оскільки Маркусу потрібно було трохи більше впевненості, йому треба було забити. Він чудовий пенальтист, я був упевнений, що він зможе забити цей пенальті, і Маркус виконав удар ідеально.

Я думаю, очевидно, що нападникам та вінгерам необхідно забивати голи, це частина їхньої гри. Маркуса неможливо було зупинити, він міг перемогти будь-кого. Минулого сезону він був приголомшливим, тому очікування були вищими, і йдеться лише про те, щоб повернути йому почуття гола».