26 листопада 2023 12:33

"Зінченко завжди був напоготові": британська преса похвалила українського захисника "Арсеналу" за матч із "Брентфордом"

Журналісти британських спортивних видань високо оцінили дії українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка у виїзному матчі 13 туру АПЛ проти Брентфорда (1:0).

Олександр Зінченко провів повний матч на позиції лівого захисника Арсеналу у виїзному поєдинку 13 туру чемпіонату Англії проти Брентфорда, який відбувся в суботу, 25 листопада (1:0).

Британська спортивна преса поставила українцю найвищі оцінки за його дії за десятибальною шкалою.


GOAL – 8/10


«Хороший та яскравий. Відправив один чудовий м'яч для Троссара, який мав краще пробити головою. Здійснив неймовірний підкат наприкінці, щоб нейтралізувати загрозу від удару Мопе».


Football London – 7/10


«Більшість гольових моментів Арсеналу у першому таймі створив українець, хоча у другому його вплив зменшився. Один чудовий винос з лінії воротарського майданчика не дозволив Мопі забити».


90min – 7/10


«Був корисний як ще один гравець у середній і останній третинах, але Брентфорд постійно намагався скористатися простором, який він звільняв. Зробив вирішальний винос наприкінці гри».

Standard – 7/10


Відзначився своєю захисною роботою, чого не завжди скажеш про українця. Здійснив приголомшливий блок, щоб відбити удар Ніла Мопе головою».


The Sun – 6/10


Брентфорд націлювався на нього довгими передачами в його кут поля, але він завжди був напоготові. Як завжди, добре володів м'ячем та віддав кілька важливих передач. Зробив чудовий винос з лінії воріт і не дав забити Мопе».