25 листопада 2023 13:59

Луческу назвав команду, яка виграє чемпіонат Італії: в ній виступає колишня зірка УПЛ

Як вважає Мірча Луческу, Ювентус прийшов до себе після кризи і має дещо легший календар через відсутність єврокубків, але цього виявиться замало і команда програє чемпіонство Інтеру.


Румунський спеціаліст Мірча Луческу поділився своїм перебігом щодо чемпіонської гонки у чемпіонаті Італії.

Екснаставник міланського Інтера (1998-1999) у коментарі для La Gazzetta dello Sport, який наводить TuttoMercatoWeb віддав симпатії своїй колишній команді, хоча і відзначив туринський Ювентус:

«Інтер переможе. «Юве» зростає, вони повернулися після спаду і мають перевагу у відсутності єврокубків, але подивіться, скільки досвіду мають Індзагі та його команда в Європі. «Юве» грає більше душею, ніж якістю, Аллегрі проробив велику роботу, але я не думаю, що вони зможуть тримати темп Інтера».

Інтер у 2023 році став першим за шість років італійським клубом, який дійшов до фіналу Ліги чемпіонів. «Нерадзуррі» у Стамбулі програли Манчестер Сіті з рахунком 0:1.
Минулого сезону міланська команда посіла третє місце, програвши Наполі, який став чемпіоном, 28 балів.


Ювентус ж у кампанії Серії А 2022/2023 фінішував сьомим (з команди було знято 10 очок) і мав зіграти у кваліфікації Ліги конференцій, але через недотримання правил фінансового фейр-плей «стара синьора» була виключена з єврокубків.


У поточному сезоні саме Інтер та Ювентус – нагорі турнірної таблиці, маючи у своєму активі 31 та 29 очок відповідно.


26 листопада вони зустрінуться в очному матчі у Турині.


Барви «інтеристів» з 2022 року представляє найкращий бомбардир УПЛ сезону 2012/2013 (25 голів) у складі Шахтаря Генріх Мхітарян.