25 листопада 2023 11:40

Грізманн сподівається стати найкращим бомбардиром в історії "Атлетіко": "Я мотивований стати легендою цього клубу"

Антуан Грізманн розповів, чого він хоче досягти в «Атлетіко».


– Боротьба за перемогу у Ла Лізі. Цього титулу не вистачає Гризманн, який навіть виграв чемпіонат світу. Ви особливо вмотивовані виграти чемпіонат із «Атлетіко»?

– Я вмотивований стати важливою людиною для «Атлетіко», бути легендою цього клубу. Я знаю, що маю заслужити це право. Зараз у мене багато цілей цього року, але так, я хочу виграти Ла Лігу, мені це потрібно. Я ніколи цього не робив, і це було б чудово. Але сезон дуже довгий, і треба нам потрібно попрацювати і подивитися, чи пощастить нам виграти її.

– Ми говорили про командний рівень, але є рекорд Луїса [Арагонеса]. Що для вас означатиме статус гравця, який забив найбільшу кількість голів в історії мадридського «Атлетіко»?

– Сподіваюся досягти цього (сміється). Я працюю над цим. Мені залишилося забити кілька голів, але поки що я навіть уявити собі не можу. Все, що ви можете собі уявити, поступатиметься реальним емоціям.

Я волію не думати про це, дозволити цьому статися і насолоджуватися цим. Я зроблю все можливе, щоб це сталося на Метрополітано, – сказав Грізманн.