25 листопада 2023 09:22

"Ми провели переговори з Суаресом і Кавані". Легенда "Динамо" заманює в "Пахтакор" зірок світового футболу

Екс-нападник київського Динамо Максим Шацьких, який зараз очолює Пахтакор, приголомшив сенсаційною новиною. В клуб колишнього динамівця можуть перейти зіркові Луїс Суарес та Едінсон Кавані.


Головний тренер Пахтакора Максим Шацьких після оформлення другого поспіль чемпіонства Узбекистана розповів про плани на майбутнє:

«Залучаємо в команду нових гравців. Ми склали план щодо цього і прагнемо його реалізувати. У наступному сезоні команда повністю зміниться. Ви побачите сильнішу та агресивнішу команду».

За словами екс-форварда Динамо, Пахтакор цікавиться уругвайськими зірками Луїсом Суаресом та Едінсоном Кавані:

«Ми провели переговори з Суаресом і Кавані. Але зрозумійте - багатьом хорошим гравцям важко приїхати в Узбекистан. Залучити зіркового гравця - не проблема, але його потрібно забезпечити. Кращий гравець повинен мати поруч одноклубників свого рівня», – цитує Шацьких офіційний сайт ташкентського клубу.

Також колишній нападник Динамо додав такі слова:

«Ми найсильніша команда, жоден суперник не може перемогти нас у грі. Тільки ми самі можемо перемогти себе. Ви знаєте, що проти Пахтакора кожна команда грає з особливим ентузіазмом».

Це вже друге чемпіонство для Максима Шацьких на чолі Пахтакора. З цією командою екс-нападник Динамо працює із липня 2022 року.


Загалом Пахтакор вже 16 разів переміг у чемпіонаті Узбекистану.


Шацьких грав за київське Динамо в 1999-2009 роках. Також у 2016-2019 роках він працював тренером столичної команди.


Разом із Динамо в якості гравця Шацьких виграв 14 трофеїв.


Стосовно уругвайських футболістів слід зазначити, що Кавані зараз грає за аргентинський Бока Хуніорс, а Суарес виступає за бразильський Греміо.


Свого часу у 2008-2010 роках за узбекистанський Буньодкор грав легендарний бразилець Рівалдо.