24 листопада 2023 17:51

Ґвардіола про зняття 10-ти очок з "Евертона": "Людям цікаво, чому "Сіті" не знижують у класі. Давайте почекаємо – якщо ми винні, нас покарають. Це дві абсолютно різні справи, порівнювати не можна"

Пеп Гвардіола відповів на питання про покарання "Евертона".


З ліверпульського клубу зняли 10 очок у чемпіонаті Англії за порушення фінансових правил. Раніше «Манчестер Сіті» звинуватили у 115 різних порушеннях фінансового фейр-плей.

«Чому я не повинен вірити [у невинність «Сіті»]? Проводити захист перед суддею – справа юристів. Я свою думку не змінив, ми чекатимемо, а потім приймемо наслідки.


Не скажу жодного слова про «Евертон», бо не знаю, що насправді сталося. Це дві абсолютно різні справи. Знаю, людей цікавить, чому «Сіті» не знижують у класі, але почекаємо.

Якщо це прочитати, звичайно, [можна вирішити, що] нас слід знизити у класі, але ніхто не знає [що сталося]. Ніхто з тих, хто говорить про це, не знає, що сталося. Я не читав цього. Я вже казав місяць тому: почекаємо, якщо ми винні, нас покарають. Хоч би що трапилося, я залишуся тут, а з приводу справи «Евертона» я нічого не знаю, але це зовсім інший випадок. Ось чому порівнювати їх не можна», – заявив головний тренер «Манчестер Сіті» на прес-конференції.