24 листопада 2023 09:48

"Ювентус" сподівається переманити Дзакканьї у "Лаціо"

28-річний вінгер "Лаціо" Маттіа Дзакканьї зіграв важливу роль у віце-чемпіонстві римлян у Серії А в минулому сезоні та виході "лаціалів" до Ліги чемпіонів, а також став викликатися до збірної Італії. Однак при цьому переговори Дзакканьї про перепідписання контракту зайшли в глухий кут. Чинна угода Маттіа з "Лаціо" розрахована до літа 2005 року, однак, за даними CalcioMercato, влітку, на весіллі вінгера, президент клубу Клаудіо Лотіто пообіцяв йому поліпшений контракт. Але поки що цього не сталося.


Поточною ситуацією Дзакканьї в Римі має намір скористатися "Ювентус". Спортивний директор туринського клубу Крістіано Джунтолі, ще з часів роботи в "Наполі" високо оцінює атакувальний потенціал Маттіа і його здатність закрити три позиції на полі, і терпляче чекає, коли можна буде висунути зустрічну пропозицію для оточення Дзакканьї, розчарованого відсутністю прогресу з боку "Лаціо".


Найімовірніше, якщо римський клуб не запропонує вінгеру перепідписати угоду після закінчення поточного сезону - "Ювентус" може спробувати дістати Дзакканьї за зниженою ціною, з урахуванням того, що у Маттіа залишиться останній рік контракту в Римі. Втім, переговори між клубами не виключені і в зимове трансферне вікно, особливо якщо результати "Лаціо" не підуть вгору.