20 листопада 2023 23:56

Миколенко про епізод із падінням Мудрика у штрафному майданчику: "Барелла сказав, що спочатку була гра в м'яч, а потім у ногу"

Захисник збірної України Віталій Міколенко прокоментував нічию з Італією.


- Ми засмучені. Хоча ми грали дуже добре. У другому таймі були моменти, які ми могли забити. Головний тренер сказав, що ми зіграли на рівних із чемпіонами Європи. Для нас це добрий знак, що ми можемо протистояти таким командам.


Епізод із не призначеним пенальті? Як мені здавалося, у такому темпі, Мишко прокидав м'яч, і там був фол. Після матчу говорив із Бареллою. Він сказав, що спочатку там зіграли у м'яч, а потім у ногу. Не знаю, чи це правда. Потрібно подивитись повтор. Я не можу давати жодного аналізу.


Наскільки важко було стримувати Дзаньоло? У нас трохи змінилася тактика, Зінченко мені завжди допомагав і частіше грав із ним один на один. Більше страхував. Було легше перекривати лінії.


Підсумки нашого виступу у груповому етапі? Немає різниці, скільки очок ми набрали. Все одно ми не вийшли безпосередньо на ЄВРО. Але я гордий за нашу збірну. Дякую всьому персоналу. Ми добре провели кваліфікацію. Не поталанило. Далі буде жеребкування плей-офф Ліги націй.