18 листопада 2023 16:19
1

Ультрас "Шахтаря" - Денисову: "Ти був рупором тієї ментівської системи, яка нас тиснула і через яку ми не могли зібрати потрібну кількість людей на наших секторах"

Ультрас донецького "Шахтаря" Віталій Овчаренко на своїй сторінці у Фейсбук відреагував на відео, яке випустив Олександр Денисов. Журналіст на відео розповідав про українських ультрас та заявив, що багато представників ультрас "Шахтаря" були завербовані російськими спецслужбами.


"Днями Олександр Денисов, колишній ведучий "Футбольного вікенду", випустив на своєму ютуб каналі випуск про футбольних ультрас.


Зокрема, говорячи про Донецьких ультрас Шахтаря та події весни 2014-го року на 21 хвилині 14-й секунді, Денисов згадує якийсь міфічний "розкол" у нашому фанатському Руху. Що, мовляв, хтось був "сепаром" та "завербований фсб".
Так ось, ніякого придуманого Денисовим «розколу» в нашому Руху й близько не було!
Слово "розкол", має на увазі приблизно рівний поділ на дві частини чогось. А у нашому Двіжі тотальна більшість була за Україну. Безумовно, були одиниці (!) зрадники (і, можливо, завербовані) з яких ми в Донецьку обов'язково спитаємо, але повторюся - одиниці. Відщепенці є скрізь. Але ж це не розкол! Денисов вкотре випустив нісенітницю у своїй передачі.
Більше того, Денисов у своєму випуску компліментарно висловлюється про фанатів Шахтаря. Що дивно. Але я хочу нагадати Денисову і всім нам, що саме Денисов постійно у своєму "Футбольному Уїкенді" медійно мочив і маргіналізовував наш Двіж: то футбол заважають дивитися, то (о боже) матюкаються, то радикали, то фаєра палять, то "використовують трибуни для політичних гасел" (про мій прапор УПА), то навіть показував нам приклад фанатів "пітерського зеніту", що, мовляв, ось це справжні фанати, а не ці незрозумілі місцеві донецькі. То мовляв фанати тільки й б'ються, а не дивляться футбол...
Денисов системно в «Уїкенді» демонізував наш фанатський Двіж створюючи імідж п'яних неадекватних петеушників тим самим створюючи потрібне інформаційне поле в суспільстві і тим самим розв'язуючи руки для донецьких ментів для репресій проти Ультрас ШД (Роман Романов привєт дядя).
Саме ти Саша, а звертаюсь я до тебе на ти, без поваги, і був тим рупором тієї ментівської системи, яка нас тиснула і через яку ми не могли зібрати потрібну кількість на наших секторах. Багато молодих хлопців ламалися після мусорських репресій і залишали наші сектори назавжди. І саме навесні, 2014-го року тієї кількості нам – Хуліганам та Ультрас Донецького Шахтаря і не вистачило щоб зупинити «русскую весну» на донецьких вулицях.
Ви Саша разом з Русланчиком Мармазовим (колишній прес сек Шахтаря, сепар, втік до Москви) приклалися до того, що наш Двіж був слабкий і досить маргіналізований у місті.
Тому, Саша, свою компліментарність можеш засунути кудись подалі. А фраза про «розкол» вкотре показує все твоє «опрацювання» теми. Ти як не вмів підіймати тему про ультрас, так і не навчився. Це не твоє.
Підпис:
хуліган Донецького Шахтаря Віталік "Нанаєць".
Слушай, ультрас, Шахтёра! Твоё письмо - НЕ О ЧЁМ! Твой Саша Денисов всегда усырался, до-последнего, в своих уикендах за колорадский Шахтёр. Все были хреновые, КРОМЕ, игрушки ахмета под названием Шахтёр. И палкинд, НИКОГДА, не позволит, какому-то, выскочке-нуворишу, говорить что-то нелицеприятное на любимую игрушку татарского хана (миллиардера-невидимку).