16 листопада 2023 16:51

Лалатович очолив європейський клуб: колишній тренер "Зорі" змінив на чолі команди росіянина

Колишній головний тренер луганської Зорі Ненад Лалатович очолив сербський Спартака з Суботиці. На тренерському містку він замінив росіянина Олександра Кержакова.

Ненад Лалатович офіційно представлений у якості нового головного тренере сербського Спартака із Суботиці.


Колишній головний тренер луганської Зорі замінив на тренерському містку росіянина Олександра Кержакова, якого звільнили за незадовільні результати.


«Бути тренером Спартака – велика честь, Це великий клуб, у мене було відчуття, що одного разу я стану його тренером. Домовилися за дві хвилини, особливих умов не ставив.


В мене була пропозиція з Кіпру, мені вже все надіслали на підпис, ще два клуби з Суперліги цікавилися мною, але я відмовився, тому що амбіції цих команд не відповідали моїм амбіціям», – наводить слова Лалатовича портал Kurir.


Спартак виступає у вищому дивізіоні Сербії – Суперлізі.


Після 14-ти турів нова команда Лалатовича має в активі 16 очок та посідає 11-ту сходинку в турнірній таблиці.


Тренерський дебют Лалатовича на чолі Спартака відбудеться 25 листопада у виїздні грі проти Нови-Београд.


Ненад Лалатович очолив Зорю 4 липня 2023 року. 27 серпня на пресконференції після гри п'ятого туру української Прем'єр-ліги проти Минаю (1:1) фахівець заявив, що подає у відставку.


Під керівництвом 45-річного сербського спеціаліста Зоря провела шість поєдинків: одна перемога, дві нічиї та три поразки.


Фото - ФК «Зоря»