16 листопада 2023 13:33

МЮ не відпустить Санчо за низькою ціною у січні. Можлива оренда вінгера – зацікавлений клуб має взяти на себе значну частину зарплатнi Джейдонf

"Манчестер Юнайтед" не готовий відпустити Джейдона Санчо за низьку ціну.

23-річний вінгер не грає за «Юнайтед» більше двох місяців – у вересні він був усунений від роботи з першою командою через конфлікт із головним тренером Еріком тен Хагом.

Попри це клуб не відпустить гравця за недорогою ціною в січні, повідомляє ESPN. Боси «Юнайтед» знають, що деякі клуби спробують взяти Санчо в оренду, попросивши манкуніанців виплачувати більшу частину його зарплати у розмірі 300 тисяч фунтів на тиждень.


«МЮ» не виключає, що прийме пропозицію про оренду Джейдона, але лише на вигідних умовах: орендуючий клуб має взяти на себе значну частину зарплати гравця, а в кращому разі – сплатити сам трансфер.


Зазначається, що керівники «Юнайтед», включно з директором Джоном Мерто, підтримали тен Хага, і нідерландець навряд чи пом'якшить свою позицію, якщо його про це попросить новий акціонер Джим Реткліфф. Тренер продовжуватиме вимагати від гравця вибачень – як особистої розмови, так і в публічному середовищі.