15 листопада 2023 22:52

Невілл вважає, що "Арсенал" може виграти АПЛ: "Цей сезон може стати протилежним попередньому – трохи невдалий початок та сильніший фінал"

Гарі Невілл вважає, що «Арсенал» може виграти АПЛ цього сезону.

«Я думаю, що «Арсенал» може виграти лігу цього сезону. Незважаючи на не дуже вдалий початок, вони прийдуть до того футболу, який ми бачили від них минулого сезону.


Той факт, що вони почали сезон трохи гірше, я в жодному разі не вважаю поганим, вони займають місце поряд із вершиною. В «Арсеналі» мене турбує позиція центрального нападаючого: мені подобаються Габріел Жезус та Едді Нкетіа, але для мене вони номер два і номер три, їм потрібен номер один.


Але я дійсно думаю, що коли вони знайдуть свій футбол, а це може статися після Різдва, вони можуть зробити цей сезон протилежним до попереднього – трохи невдалий початок та сильніший фінал», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» у підкасті Stick to Football.


Після 12 проведених турів АПЛ «Арсенал» набрав 27 очок і посідає 3-е місце у турнірній таблиці, відстаючи від лідируючого «Манчестер Сіті» на 1 бал.