15 листопада 2023 11:16

Молодіжна збірна України U-21 готується до матчів відбору Євро-2025 проти команд Люксембургу та Азербайджану

Свої найближчі поєдинки у відбірному турнірі Євро-2025 (U-21) молодіжна збірна України проведе проти Люксембургу та Азербайджану.


Поточний відбірний цикл чемпіонату Європи молодіжна збірна України (гравці 2002 року народження й молодші), яку очолює іспанець Унаї Мельгоса, розпочала з трьох поспіль перемог, зокрема здолавши в жовтневому домашньому протистоянні чинних чемпіонів Європи — англійців (3:2).

Наступні, номінально домашні матчі української молодіжки, із Люксембургом та Азербайджаном, пройдуть на стадіоні «Нуева-Кондоміна» в іспанській Мурсії.

Гра зі збірною Люксембургу U-21 відбудеться 17 листопада, а зустріч із командою Азербайджану U-21 — 21 листопада. Початок обох поєдинків — о 20:00 за київським часом. До речі, квитки на матчі — безкоштовні, їх можна отримати за посиланням. Друкувати перепустку на гру перед входом на стадіон необов'язково, її можна пред'явити з екрана мобільного телефону.


Нагадаємо, головний тренер синьо-жовтих Унаї Мельгоса викликав до розташування команди на іспанський збір для підготовки до цих поєдинків 24-х футболістів.


Фото - УАФ