13 листопада 2023 08:20

Джерело: Кревсун був у базі збірної України U-19 з середини вересня

Півзахисник «Боруссії» Дортмунд U-19 Данило Кревсун був у базі збірної України U-19 з середини вересня 2023 року, повідомляє «ТаТоТаке».


Головний тренер молодіжної збірної та координатор юнацьких збірних України Унаї Мельгоса повідомив джерелу, що у серпні був створений селекційний департамент. Він працює в період між зборами команд, а його завданням є збір всієї важливої інформації в умовах війни про всіх українських футболістів 2002-2008 років народження, які грають будь-де.


До кожної збірної прикріплена одна людина з цього департаменту, яка насамперед допомагає тренерам та його асистентам робити скаутинг.

Тренери залучені в максимальній мірі. До 31 грудня 2023 року всі кадрові рішення по заявках приймає виключно головний тренер, поки цей департамент налаштовує роботу.


Тобто Кревсун був в цій базі, а за цей процес відповідають головний тренер, його помічники та скаути, які створюють цей селекційний відділ.


Головний тренер юнацької збірної України U-19 Олег Кузнєцов в коментарі Tribuna.com заявляв, що ще два тижні тому в команді нічого не знали про Кревсуна.


Фото: TrizubFootball