11 листопада 2023 15:25

Луїс Енріке: "Добре, коли футболіст грає на кількох позиціях"

Головний тренер французького ПСЖ Луїс Енріке розповів про стан своїх гравців після матчу в Лізі чемпіонів з «Міланом» (1:2) та перед матчем чемпіонату Франції проти «Реймса».


«Заїр-Емері? Я не здивований, що його викликали в збірну Франції. Якщо він стартує в такій команді, як ПСЖ, він заслуговує на своє місце у збірній. Це справді чудово для нього

Вітінья? Він гравець з технікою та фізичною підготовкою, адаптованою до нашої гри. Він чудовий гравець для тренера, він більше грає в центрі, але він може бути опорним півзахисником або навіть грати на фланзі. Це добре, що футболісти можуть грати на кількох позиціях, але вони повинні вміти робити це добре. Він важливий гравець для нас, один із гравців, який грав найбільше.

Асенсіо? Він вийшов з процесу лікування і може повернутися в команду, але спочатку він повинен повернутися в хорошу фізичну форму. Ми побачимо, коли він зможе бути конкурентоспроможним. Він може грати на кількох позиціях. Він має інший профіль, ніж інші форварди», – сказав Енріке.