7 листопада 2023 20:23

Енріке: "Реакція фанатів "Мілана" на Доннарумму? Це нормальні стосунки кохання та ненависті"

Головний тренер «ПСЖ» Луїс Енріке поділився думкою щодо того, що у майбутньому матчі Ліги чемпіонів з «Міланом» фанати італійського клубу можуть виявляти вкрай негативну реакцію по відношенню до екс-голкіпера «россонері» Джанлуїджі Доннарумме.


«Це нормально у футболі. Доннарумма вже грав тут із збірною Італії. Такі епізоди – це частина футболу. Він має залишатися зосередженим. Інші гравці переживали те саме. Це стосунки кохання та ненависті. Таке трапляється з футболістами, коли вони змінюють команди, у цьому немає нічого особливого. Це буде унікальний досвід для нього, і ми виконаємо наше завдання на гру якнайкраще. Цієї середи ми намагатимемося показати гарну гру для людей, які прийдуть на стадіон», — наводить слова Енріке офіційний сайт журналіста Альфредо Педульли.


Головний тренер «ПСЖ» Луїс Енріке поділився думкою щодо того, що у майбутньому матчі Ліги чемпіонів з «Міланом» фанати італійського клубу можуть виявляти вкрай негативну реакцію по відношенню до екс-голкіпера «россонері» Джанлуїджі Доннарумми.