7 листопада 2023 16:42

"Артета виставив себе клоуном, йому варто подивитися на себе, а не лаяти суддів. Скільки ще раз він дасть шанс Хавертцу?" Саттон про критику арбітрів від тренера "Арсеналу"

Кріс Саттон відреагував на критику на адресу суддів із боку Мікеля Артети.


Нагадаємо, після матчу з «Ньюкаслом» (1:0) тренер «Арсеналу» жорстко розкритикував суддівство Стюарта Еттуелла та рішення зарахувати гол суперника. Артета, зокрема, сказав: «Мені соромно, що гол «Ньюкасла» не скасували у лізі, яка вважається найкращою у світі. Я 20 років у цій країні, і тепер мені соромно. Ганьба».


«Мені здалося, що він певною мірою виставив себе клоуном. І я знаю, що кожен може сказати, що це емоційна гра. І це розумію. Але як щодо того, щоб зайнятися тим, що він може контролювати, замість того, щоб лаяти суддів?


Як щодо його наполегливого бажання випускати Хавертца? Ви знаєте, скільки ще раз [Артета] дасть йому шанс? Він намагається виграти титул Прем'єр-ліги. Що щодо Райї, який помилився під час подачі [яка призвела до голу]? Він [Мікель] може контролювати ці речі.


Тож, можливо, йому варто подивитися на себе замість того, щоб здійснювати нападки на PGMOL і суддю з усіх боків», – сказав екс-форвард «Челсі».