6 листопада 2023 19:42

Забітцер про МЮ: "Шуму багато, результати не дуже хороші. Домашні поразки минулого сезону здавались чимось немислимим. Запитуєш себе: "Що відбувається?"

Марсель Забітцер здивований результатами «Манчестер Юнайтед» цього сезону.


Напівзахисник, влітку куплений «Боруссією» Дортмунд у «Баварії», другу половину минулого сезону провів у «МЮ» на правах оренди.

«Я дуже позитивно оцінюю своє перебування там і досі спілкуюся з кількома людьми.
Ти запитуєш себе: «Що там зараз відбувається?»

Шуму багато, результати не дуже хороші, були домашні поразки, які минулого сезону здавалися чимось майже немислимим. І все ще не вирішена ситуація із власниками. Ви бачите, як це впливає команду. Мені шкода хлопців, вони славні і дуже сильно хочуть досягти успіху.

Каземіро, Люк Шоу, Лісандро Мартінес – лідери, які забезпечують структуру та стабільність. Ерік тен Хаг вигадує дуже детальні плани на матчі, ігрові схеми, проте якщо у вас немає надто багато важливих футболістів, то на шляху між тактичною дошкою та полем щось втрачається.

В АПЛ та Лізі чемпіонів потрібно мати у розпорядженні найкращих футболістів. Нині є якась невизначеність, стомленість. Команді потрібно, щоб лідери проявили себе та змінили хід сезону. Я вірю, що все швидко зміниться, коли повернуться важливі гравці», – сказав Забітцер.