2 листопада 2023 11:34

Журналiст: "Луческу повинен показати і довести усім, що він здатен все таки зробити "Динамо" чемпіоном України"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на центральний матч української Прем’єр-ліги, українське «Класичне» «Динамо» Київ – «Шахтар».


Для обох команд ця гра дуже і дуже важлива. Для «Динамо» насамперед тим, що Мірча Луческу повинен показати і довести усім, що він здатен все таки зробити «Динамо» чемпіоном України. Лише перемога у цьому поєдинку дозволить «динамівцям» спокійніше почуватися наприкінці осінньої частини чемпіонату, у подальшому сподіватися на «золото». Програш – команда знову може зайти у «яму», як це було минулого року, а вийти із неї буде дуже складно.


Для «Шахтаря» цей матч також надзвичайно важливий. Маріно Пушич стартує у чемпіонаті України і відразу проти принципового суперника «Гірників» «Динамо». Футболісти повинні показати, чи приймають вони ті настанови, які дає тренер, чи все таки їм поки що достатньо складно.


Я очікую дуже цікавий матч, я чекаю на те, що будуть забиті м’ячі у цьому поєдинку, я переконаний, що ми побачимо велику кількість яскравих моментів. Ставлю на те, що обидві команди зможуть відзначитись у «Класичному». Вболівайте!