1 листопада 2023 18:00

Власник "Шеффілд Венсдей" просить у вболівальників 2 млн фунтів

Власник "Шеффілд Венсдей" Дейфон Чансірі повідомив, що клубу в короткий час треба зібрати 2 мільйони фунтів стерлінгів, тому він вирішив звернутися за допомогою до вболівальників.


- Якщо 20 000 людей дадуть по 100 фунтів, у нас буде 2 мільйони фунтів. Нам потрібна ця сума до 10 листопада, щоб переконатися, що всі платежі будуть здійснені.


Навіщо мені грати? Якщо я не заплачу своїм працівникам, і вони розсердяться на мене, то мій клуб буде гіршим. Якщо працівники не отримають гроші, вони не виконають свою роботу, і клуб стане гіршим. Навіщо мені ризикувати і створювати проблеми для своїх людей?


Якби у мене були гроші в банку, чому б я не платив? Грошового потоку немає, грошей немає, як я можу заплатити? Треба почекати, поки надійдуть гроші.

У нас є проблема з грошовими потоками. Це означає, що я чекаю, коли мені прийдуть гроші, щоб я міг перевести їх у клуб.


Якщо я не плачу гравцям або персоналу, це означає, що я чекаю на гроші. Хочу знати, що збираються робити фанати, щоб захистити наш клуб? - сказав Чансірі для Тhe Star.


Більша частина цих грошей піде на погашення податкової заборгованості перед британським урядом, а також на зарплати гравцям і персоналу клубу.

Якщо борги не будуть сплачені, клуб не зможе підписувати гравців у наступні три трансферні вікна.


Нагадаємо, у Чемпіоншипі "Шеффілд Венсдей" розташувався на останньому 24-му місці.