29 жовтня 2023 20:02

Валерій ЛУЧКЕВИЧ: "Як забив "Динамо"? Поруч нікого не було - пробив в дотик"

Гравець "Колосу" Валерій Лучкевич в коментарі "УПЛ ТБ" поділився враженнями від матчу 12-го туру чемпіонату України з "Динамо" (1:1).


— Настрій у команди позитивний, але гра складалася так, що ми відчували, що можемо перемогти. Хоч суперником було і Динамо, але, мені здається, що ми мали більше моментів і в нападі були цікавішими.


— Наскільки важко було грати під шквальним вітром?


— Гра дійсно була важка через дуже сильний вітер, але погода була однаковою для обох команд. Після Олександрії ми відчували втому, але ми маємо все необхідне для відновлення, тож ми були добре готовими.


— Ти забиваєш в двох матчах поспіль. Як можна це пояснити?


— Два рази пробив по воротах, двічі забив (сміється). Але сталося це внаслідок командних дій. Їхній результат втілився у два моїх голи. Ми всією командою прагнемо до перемог в кожному матчі і бʼємося один за одного.


— Опиши гол у ворота Динамо як ти побачив його своїми очима.


— Я побачив, що Вадим Мілько робить передачу і біг закривати дальню стійку. Побачив, що мʼяч летить повз усіх на мене, поруч нікого не було. Вирішив бити в один дотик замість того щоб приймати і йти ближче до воріт.


— Чи відпрацьовуєш подібні удари на тренуваннях?


— Так, ми замикаємо подачі з флангів в один дотик, тож, думаю, завдяки цим вправам і вдалося забити.


— Скільки вдається забити з десяти спроб?


— Щоб не збрехати, половину з десяти забʼю.


— Динамо в минулому сезоні посіло 4 місце, зараз йде ще нижче. Матчі проти них все ще особливі?


— Динамо - бренд українського футболу, як не крути. Кожна гра проти них дає мотивацію для будь-якої команди. Незважаючи на те, що лідери - Ярмоленко травмований, Шапаренко нещодавно відновився від травми, все одно Динамо є Динамо.


Фото: ФК "Колос"