25 жовтня 2023 09:29

В'ячеслав ШЕВЧУК: "У Шахтаря" та "Динамо" – молоді команди, а "Полісся" може стати українським "Лестером"

Віцепрезидент рівненського Вереса В’ячеслав Шевчук оцінив можливість побачити своєрідний український Лестер, який неочікувано попри усі прогнози виграв АПЛ.


В’ячеслав Шевчук вважає, що житомирське Полісся має усі шанси виграти УПЛ цього сезону. Експерт відзначив, що президент розвиває клуб, а склад колективу є одним із кращих в лізі


«Полісся дуже міцно посилило свій склад. Вони практично зі всіх клубів зібрали досвідчених гравців, підписали якісних легіонерів. У команді є велика конкуренція. Буткевич вкладає в Полісся хороші гроші, будується інфраструктура. Звісно що в таких умовах у команди буде результат. Я вважаю, що саме Полісся може стати українським Лестером».


Варто відзначити, що віцепрезидент Вереса відмітив Кривбас, який зараз очолює чемпіонат України. Шевчук очікує побачити багато сюрпризів цього сезону.


«Також Вернидуб у Кривбасі зібрав хорошу команду. Рух може претендувати на високі місця. Ми бачимо, що у наших грандів дуже багато проблем. У Шахтаря та Динамо – молоді команди, середній вік яких 21. Тому у цьому сезоні варто очікувати сюрпризів», — сказав Шевчук для «sport-express.ua».