22 жовтня 2023 21:29

Вболівальники "МанСіті" скандували образи на адресу Чарльтона, який помер учора на матчі з "Брайтоном". Клуб пообіцяв усунути порушників

Вболівальники "Манчестер Сіті" скандували образи на адресу Боббі Чарльтона.


Колишній нападник «МЮ» та володар Золотого м'яча 1966 року помер 21 жовтня у віці 86 років.

Як повідомляє Sky Sports, у перерві матчу з «Брайтоном» у 9-му турі АПЛ група вболівальників «Манчестер Сіті» скандувала образливі кричалки про Чарльтона. Клуб засудив поведінку вболівальників та пообіцяв покарати винних, вивчивши записи з камер відеоспостереження.

"Клуб рішуче засуджує ці скандування і вибачається перед сім'єю та друзями сера Боббі, а також усім співробітникам «Манчестер Юнайтед». У цей день, коли стадіон встав, щоб віддати шану нашій легенді Френсісу Лі, уболівальники «Манчестер Сіті» повинні як ніхто інший розуміти та цінувати необхідність поваги у нашій грі.

Наша служба безпеки вивчає записи камер відеоспостереження. Ми вдячні тим, хто вже виступив із заявою з цього питання, і продовжуємо звертатися за будь-якою інформацією, яка може допомогти нам ідентифікувати причетних, щоб ми могли вжити відповідних дій щодо їх усунення", – йдеться у заяві клубу.