19 жовтня 2023 20:57
2

"Дехто претендує на особливе ставлення": Франков розкритикував УЄФА за рішення перенести гру "Зорі" з "Маккабі"

Футбольний оглядач Артем Франков негативно поставився до рішення Європейського футбольного союзу перенести матч третього туру групового етапу Ліги конференцій між Зорею та Маккабі.


УЄФА пішов назустріч Ізраїльській футбольній асоціації, Маккабі Хайфі та Маккабі Тель-Авів у питанні перенесення єврокубкових матчів за участю команд із Ізраїлю.

Артем Франков вважає, що УЄФА під час ухвалення цього рішення продемонструвало особливе ставлення до ізраїльської сторони, але не врахував інтереси українського клубу.

«Абсолютно зрозуміла та прозора позиція Зорі. Не варто мірятися розмірами горя, але дехто, схоже, претендує на особливе ставлення.


Повне враження, що до нашого клубу поставилися специфічно – а ці варвари вже десяток років кочують, а тут основи цивілізації підривають… Ви не розумієте, це інше!», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.

В Израиле даже игры чемпионата приостановлены(футбол,баскетбол).И эти ракеты(трубы со взрывчаткой)летят куда попало. К счастью,эти "ракеты" успешно сбиваются ( на 99%).И как говориться,лучше перебздеть,чем недобздеть! R. S- это не маты! А,то меня на Шурике забанили за фамилию руссцаря.
Ху із "Заря"?