18 жовтня 2023 10:50

Мессі: "Ця збірна Аргентини дуже близька до рівня "Барселони", найкращої команди в історії"

Нападник збірної Аргентини та «Інтер Майамі» Ліонель Мессі, який також є легендою «Барселони», порівняв рівень поточного складу національної команди з рівнем каталонського клубу, прокоментувавши перемогу над Перу у відборі на чемпіонат світу — 2026 у Південній Америці.

«Я ставив питання буквально днями. Ця команда Аргентини вражає, вона росте, вона стає все кращою і кращою. Порівнюючи себе з «Барселоною», яка є найкращою командою в історії, — це забагато для нас, але я думаю, що ми дуже близькі до їхнього рівня через те, що ми показали, бо ми виграли Кубок Америки та чемпіонат світу. Ми маємо класні гравці. Хто б не грав у складі, ви завжди можете сказати, що це Аргентина, тому що ми маємо дуже яскраво виражений стиль, який багато в чому ідентифікує нас, і нам це подобається. Сподіватимемося, що продовжимо йти цим шляхом.


З того часу, як ми виграли Кубок Америки у Бразилії, ми розкріпачилися і виросли. А після перемоги на чемпіонаті світу – набагато більше. Команда дуже впевнена у собі, дуже розкута. Де б ми не грали, ми завжди головний герой і хочемо мати м'яч. Ми почуваємося дуже добре і отримуємо задоволення від такої гри.


Якщо в роздягальні гарна команда та хороша атмосфера, то все набагато простіше. Ми вже давно показуємо, що це чудова команда. Є дуже молоді хлопці, які, незважаючи на те, що виграли все, хочуть продовжувати вигравати. Слова, які тренер надіслав після чемпіонату світу, полягали в тому, що ми знову починаємо з нуля, і що, коли ти перемагаєш, складніше закріпитися на вершині», - наводить слова Мессі Mundo Deportivo.