18 жовтня 2023 08:45

Сергій РЕБРОВ: "Дякую Англії, що допомогла"

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров у коментарі "Суспільному" прокоментував виїзну перемогу над Мальтою (3:1) у відборі на Євро-2024.


Про перемогу над Мальтою


"У нас з усіма важкі матчі, не тільки з Мальтою. Ми знали, як Мальта буде грати в обороні. Готувалися і знали, що буде насичена оборона. Так, ми пропустили перші, але це дуже заслужена перемога – подякував хлопцям. Усі матчі на рівні національних збірних, вони дуже важкі. У цьому поєдинку на першому місці був результат".


Чи здивувала Мальта?


"Мальті нічого було втрачати, вони намагалися атакувати. Навіть коли вони грали з нами першу гру, вони намагаються атакувати. Для нас важливо було сконцентруватися, знайти баланс в атаці та обороні. На жаль, у першому таймі цього не було, але в другому таймі була інша гра".


Про 10 ударів Мудрика за 2 матчі


"Чому тільки Михайло? Георгій Судаков також багато пробив. Якщо є удар, є позиція для удару - вони завжди намагаються. Це особливості насиченої оборони, дуже важко було сьогодні".


Про заміну Матвієнка


"Це пов'язано з жовтою карткою. Після жовтої картки він майже не вступав у боротьбу. Це дуже важливо, коли вони мають двох нападників, які чіпляються за м'яч. Тому ми вирішили перестрахуватися. Це чисто по ситуації заміна".


Про те, що Англія обіграла Італію і залишила нас в боротьбі


"Я завжди кажу, що ми повинні думати про нас, про нашу гру. Дякую Англії, що допомогла. Ми будемо в останньому матчі боротися за вихід на чемпіонат Європи", - сказав Ребров.