17 жовтня 2023 15:14

Роберто МОРАЛЕС: "Мальта поки нічим не запам’яталися у поточній єврокваліфікації, проте час від часу ця збірна демонструє непогані результати"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч кваліфікації до Євро-2024 Мальта – Україна, який буде коментувати у прямому ефірі.


- Перемога в Празі над збірною Північної Македонії далася підопічним Сергія Реброва легко, але зміст гри викликає здоровий оптимізм. Українцям вдавалося створювати моменти і в статичних атаках, і швидко переходячи до контр наступу. Незважаючи на те, що Артем Довбик та Михайло Мудрик не забили, вони робили величезну різницю в епізодах прийому та просування м’яча. Також дуже вдало спрацювали заміни – Руслан Маліновський, Сергій Сидорчук, Олександр Караваєв і навіть Роман Яремчук, попри усі його помилки, виконали потрібну функцію.

Тепер потрібно брати три очки у виїзному матчі проти Мальти і вже чекати завершального поєдинку кваліфікації проти Італії. Наразі наша команда має зі «Скуадрою Адзурою» рівну кількість очок, проте чинні чемпіони Європи мають нині на один матч менше.

Мальта свій попередній матч провела проти Італії і без жодних шансів поступилася на виїзді з рахунком 0:4. Взагалі острів’яни поки нічим не запам’яталися у поточній євро кваліфікації. Проте час від часу ця збірна таки демонструє непогані результати – минулого року була нічия з Грецієї, перемога над Ізраїлем. Вже у 2023-му здолали Люксембург, нині вже не карлика європейського футболу. Також ми пам’ятаємо початок роботи з нашою збірною Андрія Шевченка, коли у товариському матчі Мальта перемогла його команду з рахунком 1:0. Єдиний гол тоді забив захисник Зак Мускат, котрий і нині виступає на міжнародному рівні.

Ставка – перемога України і тотал більший за 2,5.