14 жовтня 2023 19:11

Санабрія знову спростував, що плював у Мессі: "Я б ні з ким так не вчинив. Який приклад я подам дочкам? Рекомендую переглянути всі кадри"

Антоніо Санабрія знову заявив, що не плював у Ліонеля Мессі.

Збірна Аргентини перемогла команду Парагваю (1:0) у 3-му турі кваліфікації ЧС-2026.


Ліонель вийшов на заміну на 53 хвилині. Під час другого тайму у нього і форварда «Торіно» Антоніо Санабрії, який з'явився на полі на 70-й хвилині, сталася сутичка, футболісти обмінялися репліками на підвищених тонах. Коли Лео відвернувся, Санабрія плюнув у його бік. Плювок припав на газон, не потрапивши до форварда «Інтер Майамі».


Мессі після гри заявив: "Я навіть не знаю, хто це". Санабрія – вихованець «Барселони», за яку Мессі виступав упродовж більшої частини кар'єри. Парагваєць був у системі клубу з 2009 по 2013 рік. Він має спільне фото з Лео.

«Відчуваю, що зобов'язаний спростувати те, що сталося вчора ввечері. З тієї простої причини, що моя сім'я постраждала, і через численні погрози у зв'язку з тим, чого ніколи не було.


Я б ніколи не вчинив подібним чином з жодним колегою чи людиною з поваги. Який приклад я подам своїм дочкам, зробивши такий вчинок? Я рекомендую вам переглянути всі кадри», – написав Санабрія у сторіс інстаграма.