14 жовтня 2023 08:20

Ігор ЦИГАНИК: "Нема Циганкова, нема Ярмоленка. Втрату Віктора вважаю дуже серйозною"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації до Євро-2024 Україна – Північна Македонія.


- Я не схильний вважати, що це буде простий матч для збірної України. Усі чомусь впевнені, що гра з Італією буде вирішальною, але для початку потрібно взяти максимум проти Північної Македонії та Мальти.

Не забуваємо, що у Північної Македонії також зберігаються шанси поборотися за другу сходинку в нашій групі. Вони будуть чіплятися за цей шанс до кінця. Команда дуже і дуже по футбольному неприємна. Як усі балканські команди Північна Македонія вміє створювати проблеми фаворитам, що вони продемонстрували у першому матчі проти України. Якщо відразу їх не задавити, то надалі можуть бути серйозні труднощі досягнути бажаного позитивного результату.

Нема Циганкова, нема Ярмоленка. Втрату Віктора вважаю дуже серйозною, адже він важлива фігура для збірної України, лідер «Жирони». Є певні питання по вибору заміни на його позицію, але індивідуальна якість наших футболістів на порядок вища, ніж гравців Північної Македонії.


На мою думку, саме за рахунок індивідуальної якості гравців збірної України, за рахунок виконання поставлених завдань тренерським штабом Сергія Реброва, то наша збірна зможе дотиснути Північну Македонію.


Думаю, що перемога України буде в один м’яч, думаю, що наша команда заб’є більше 1,5 м’ячів, але при цьому також пропустить.