12 жовтня 2023 16:18

"Старт Онана в МЮ - катастрофа. Він просто непоганий воротар, не так добре грає ногами. Якщо тен Хага звільнять, з ним теж буде покінчено". Шварцер про камерунця

Марк Шварцер засумнівався у воротарських здібностях Андре Онана.

«Тен Хаг, очевидно, залучив кількох колишніх гравців «Аякса», із якими раніше працював у Нідерландах.

Я спостерігав за Онаном багато років. Я знаю, що він добре грав минулого сезону в «Інтері», але я завжди ставив собі питання, яким має бути воротар.


Я знаю, що він добре бавиться ногами. Але він також звик грати в лігах, де його команди домінували в матчах, чи то «Аякс», чи то «Інтер» – вони проводять набагато більше часу з м'ячем, не так сильно закриваються.


Енергія та швидкість в АПЛ відрізняються. Тож це теж завжди було великим питанням. Отже, якщо в нього не все гаразд з грою ногами, то в чому він тоді гарний?


Насправді я думаю, що технічно він просто непоганий воротар. І я думаю, що зараз це очевидно. Він не так добре бавиться ногами. Команда зібрана недостатньо добре, мабуть, вони не мають гравців, які б йому допомогти.


Ми бачили подібне з Клаудіо Браво, коли він перейшов до «Манчестер Сіті». Виявилося, що технічно він був не такий гарний. Хоча я думаю, що як воротар Браво краще, ніж Онана, будьмо чесні.


Це абсолютна катастрофа, найгіршого початку для Онана на Олд Траффорд і бути не могло. Не знаю, чи зможе він сам вибратися із ситуації, в яку потрапив. І я думаю, що якщо тен Хаг втратить роботу, я думаю, з Онана [у «МЮ»] теж буде покінчено», – сказав колишній воротар збірної Австралії, «Фулхема» та «Міддлсбро» в інтерв'ю Optus Sport.