12 жовтня 2023 15:24

Частина співробітників МЮ хоче звільнитися через позицію клубу щодо Грінвуда та Антоні

Співробітники «МЮ» розчаровані позицією клубу щодо Мейсона Грінвуда та Антоні.


Нагадаємо, у серпні «Манчестер Юнайтед» підбив підсумки внутрішнього розслідування, пов'язаного зі звинуваченнями Гринувда в насильстві щодо його дівчини. Розслідування довело невинність півзахисника, проте Грінвуд все одно залишив клуб, перейшовши у «Хетафе» на правах оренди.

Антоні також звинуватили в насильстві над своєю колишньою дівчиною. «МЮ» усунув бразильця, проте потім змінив своє рішення.

За інформацією Daily Mail, деякі співробітники «Манчестер Юнайтед» почали активно шукати нову роботу, оскільки розчарувалися в клубі через позицію щодо Грінвуда та Антоні.

Частина персоналу, яка продовжує працювати в «МЮ», зазначає, що це суперечить їхнім моральним принципам. Незважаючи на це, наголошується, що різкого скорочення чисельності персоналу та масових звільнень не передбачається.

Також повідомляється, що деякі співробітники припускають, що від початку «МЮ» планував залишити Грінвуда в команді, але від цієї ідеї довелося відмовитися через негативну реакцію громадськості. Крім того, деякі співробітники вважають, що клуб навмисно приховував звинувачення на адресу Антоні, проте гендиректор МЮ Річард Арнольд спростував це на зустрічі з персоналом у вересні.