12 жовтня 2023 11:44

MEGOGO та "Суспільне" покажуть матч Україна – Північна Македонія 14 жовтня

Вже в суботу, 14 жовтня, збірна України з футболу проведе черговий матч у межах кваліфікаційного раунду Чемпіонату Європи УЄФА з футболу 2024. На цей раз її суперником стане збірна Північної Македонії.


Перший матч проти «червоних левів» був дебютним для Реброва на позиції головного тренера, і він змусив понервувати всіх вболівальників. Першу половину гри наша команда завершила з рахунком 0:2. Проте голи Забарного, Коноплі та Циганкова реабілітували ситуацію вже після перерви та принесли збірній України першу перемогу в групі.


Ситуація в групі С зараз непроста для України, адже після поразки від Італії в минулому поєдинку вона посідає третю сходинку, маючи по 7 очок з Італією та Північною Македонією, проте «лазурові» мають один матч у запасі. Тож фактично для виходу з групи необхідно набрати не меншу кількість очок, аніж наші основні конкуренти. Тобто перемагати в усіх матчах, що лишились, водночас і зі збірною Італії. Проте спершу необхідно отримати три очки проти македонців.


MEGOGO показуватиме матч в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший», у розділі «Спорт» та на спеціальному поп-ап каналі, що з’явиться на сервісі в день події. Перегляд буде доступний за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».


Також прямий ефір гри можна подивитися на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Чернівці тощо) у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).


Передматчева студія на MEGOGO стартує об 14:45, де до ведучих Олександри Кучеренко і Володимира Кобелькова доєднаються головний тренер «Оболоні» Валерій Іващенко і екснападник «Динамо», іспанської «Гранади» та збірної України, а нині радник президента «Динамо» з питань розвитку дитячо-юнацького футболу Артем Кравець. Початок гри о 16:00. Матч коментуватимуть Вадим Скічко та Роберто Моралес.


* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.


Нагадаємо, медіасервіс MEGOGO – офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.