11 жовтня 2023 19:22

"Потенціал ще далеко не реалізований". Директор академії "Динамо" висловився про прогрес Бражка

Директор академії "Динамо" Олександр Іщенко висловився про прогрес Володимира Бражка.


- Зараз багато говорять про прогрес Володимира Бражка, який здорово проявив себе в "Зорі", а тепер став гравцем основи "Динамо" і встиг забити три голи. У дитячому футболі він також виділявся?


- Свого часу Володя був гравцем, який не боявся, а головне міг організувати гру в середині поля. Що ще вигідно вирізняло його - це максимально швидкий розвиток атак, бажання грати вперед. Уже тоді йому були притаманні й відмінні фізичні якості, що в комплексі давало змогу говорити про перспективу потрапляння до першої команди "Динамо".
Але потенціал Бражка ще далеко не реалізований. Клас футболіста визначається стабільністю гри, в цьому плані попереду багато роботи.

- Бражко зараз є капітаном молодіжної збірної України. На ваш погляд, таке визнання - це наслідок ігрових чи людських якостей?

- Це наслідок союзу людських якостей та ігрової майстерності. Бражко - з тих хлопців, які під час боротьби не приберуть ні ногу, ні голову, і завжди готові підстрахувати товариша. Він володіє всіма задатками лідера, здатний вести за собою партнерів. Але, повторюся, важливо свій потенціал підтверджувати в кожній грі.