10 жовтня 2023 21:19

Колишній гравець "Арсеналу" розповів, чому вибрав лондонський клуб замість "Манчестер Юнайтед"

Колишній гравець лондонського "Арсеналу" Аарон Ремсі розповів, чому обрав "канонірів", незважаючи на пропозицію від "Манчестер Юнайтед", де на чолі стояв Алекс Фергюсон.


"Я завжди був уболівальником "Кардіффа", але мій батько був фанатом "Манчестер Юнайтед", і я досить багато дивився матчів цих команд. Це був дивний час у моєму житті: дві команди, за якими я так багато спостерігав у дитинстві, виявили до мене інтерес. Я кілька разів розмовляв з обома менеджерами телефоном. Мені було 17 років, і я отримував голосові повідомлення від Фергюсона і Арсена Венгера! Це було божевілля.


"Арсенал" здався мені правильним рішенням. Я пам'ятаю, як у перший день прийшов на тренування і побачив Коло Туре, Сеска Фабрегаса, Еммануеля Адебайора, Вільяма Галласа... Мені довелося вщипнути себе. Я подумав: "Що за чорт? Що я тут роблю?" Це був захоплюючий час для мене", - наводить слова Ремсі FourFourTwo.


У 2008 році Ремсі в 17 років показував відмінну гру за "Кардіфф Сіті" і був одним із найбільш розрекламованих молодих гравців в Англії. Саме тому за нього боролися Фергюсон і Венгер, де удача лягла на бік тренера лондонців.


Того сезону "червоні дияволи" щойно стали чемпіонами АПЛ завдяки молодій команді, до якої входили Вейн Руні та Кріштіану Роналду. Однак Аарон пов'язав свою кар'єру з "Арсеналом", де провів 11 років і зіграв 369 матчів, де забив 64 м'ячі та зробив 66 асистів. У складі "канонірів" він тричі виграв Кубок Англії.


Наразі валлієць виступає за рідний "Кардіфф" у Чемпіоншипі та допомагає команді потрапити в АПЛ.