10 жовтня 2023 12:18

"Настав час піти": голова Рівненської обласної асоціації футболу подав у відставку

Голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов заявив, що не має наміру більше залишатися на своїй посаді і написав заяву про звільнення за власним бажанням.

На тлі заяви про недовіру керівництву Української асоціації футболу від трьох місцевих федерацій Олексій Хахльов заявив про свою відставку.


«Найважливішим показником зрілості та відповідальності вважаю змінність влади. Настав час піти, але звітувавши про свою роботу.


Я був обраний у 2015 році. За час своєї роботи разом із командою Виконавчого комітету, адміністрацією, районними футбольними асоціаціями та багатьма футбольними друзями нам вдалося зробити футбол на Рівненщині популярним та суб'єктним. Стратегічні завдання, які були задекларовані на початку, виконані».


Не забув подякувати Хахльову і нинішньому, хоч і відстороненому, голові УАФ Андрію Павелку.

«Це все стало можливим також завдяки тісній співпраці та допомозі Президента УАФ Андрія Павелка та членів Виконавчого комітету УАФ!


Щиро дякую! Перераховувати всіх, мабуть, завадить обмеження формату – це тисячі людей, які так само, як і я, люблять футбол. Повірте, ви – у моєму серці! Особлива подяка моїм рідним, які разом зі мною переживали моменти невдач та успіхів!», – написав Хахльов у Фейсбуці.