9 жовтня 2023 20:55

Повернення Малиновського і Коваленка в "Шахтар": Вацко поставив крапку у можливих гучних трансферах

Журналіст та коментатор Віктор Вацко прокоментував можливість повернення хавбека Дженоа Руслана Малиновського та півзахисника Емполі Віктора Коваленка у донецький Шахтар.


Журналіст Віктор Вацко висловився стосовно ймовірності трансферів півзахисника Дженоа Руслана Малиновського та хавбека Емполі Віктора Коваленка в донецький Шахтар.


«Ми говоримо про двох футболістів, які грають в Серії А: спокійній сонячній країні, одній з найсильніших ліг світу. Який їм сенс їхати в Україну? Який їм сенс їхати з італійської Серії А в чемпіонат України?».


Вацко вважає, що Малиновський не піде на пониження зарплати у своєму віці заради Шахтаря.


«Малиновський один з найбільш високооплачуваних футболістів Дженоа. У нинішньому Шахтарі ніхто навіть близько такої зарплатні не отримує. Різні італійські джерела називають суми від 2 до 3,6 млн євро.


Який сенс Руслану в 30 років змінювати клуб та йти на пониження у зарплатні? У такому віці футболісти навпаки намагаються підписати якомога вигідніший контракт з клубом».


Також коментатор не розуміє доцільності трансферу Коваленка у Шахтар.


«Коваленка Шахтар хотів минулого літа. Тоді не домовилися. Зараз позиція центрально півзахисника в Шахтарі закрита найкраще: Степаненко, Судаков, Бондаренко, Назарина, Криськів, Очеретько, Глущенко, Кастільйо, Сігєєв (в оренді в Олександрії грає).

Навіщо штучно закривати шлях своїм молодим вихованцям я не розумію», – сказав Вацко в програмі «Вацко on air».