9 жовтня 2023 10:15

Хаві про 2:2 з "Гранадою": "Барса" домінувала майже весь матч і заслуговувала на перемогу. Гол Фелікса можна було зарахувати: мені сказали, що Ферран торкнувся м'яча, але він не торкався і не заважав"

Хаві вважає, що «Барселона» мала набрати 3 очки у грі з «Гранадою».


«Думаю, ми домінували майже весь матч. У нас були моменти, ми заслуговували на більше, але через свої помилки...

Не можна так починати гру. Ми обговорювали те, наскільки суперник небезпечний. Нам довелося відіграватись. Команда почала грати спокійно, домінувала і зрештою заслужила перемогу. Однак ми йдемо з одним очком – для нас цього мало.

Ми допустили помилку в комбінаційній грі. Нашим завданням було йти вперед. Такий гол вплинув на нас. Але після другого пропущеного голу команда почувала себе добре – з точки зору гри, а не результату.

Коли ми бачимо гравця, здатного нам допомогти, ми даємо йому таку можливість . Ямаль по-справжньому допомагає нам, впливає на гру. Він забив важливий гол.

Резервний суддя сказав мені, що Ферран торкнувся м'яча. Очевидно, він його не торкався. Є відчуття, що цей гол можна було зарахувати. Кому Ферран заважає? М'яч як летів, так і летить далі, нікому Торрес не заважав.

З Кунде не сталося нічого серйозного, здається. Він гаразд», – сказав головний тренер «Барселони» після нічиєї з рахунком 2:2.