6 жовтня 2023 12:27
1

Юрій ВІРТ: "Полісся" дасть бій "Динамо", "Рух" обіграє "Минай"

Відомий вітчизняний фахівець Юрій Вірт, що працював зі "Львовом", "Рухом" і "Вересом", спеціально для FootBoom спрогнозував матчі 10-го туру Прем'єр-ліги:


"Полісся" - "Динамо" 1:1
Перевага, зрозуміло, на боці киян, котрі набрали непоганий хід. Але не забуваймо, що в складі "Полісся" чимало досвідчених виконавців, які, в тому числі, пройшли школу "Динамо", а сама житомирська команда добре діє на рідній арені. Анітрохи не сумніваюся: господарі дадуть відсіч.


"Дніпро-1" - "Верес" 1:1
Дніпряни почали рухатися сходами, бо розпочали сезон вкрай невдало. Від "Вереса" усі також чекали кращого результату - наразі команда на 14-му місці з однією перемогою при трьох нічиїх в активі. Відступати рівнянам нікуди, будь-що треба чіплятися за очки.


ЛНЗ - "Олександрія" 1:0
Прийшов новий тренер - черкащани почали набирати очки. Для них зараз якість гри не на першому місці. Що цілком зрозуміло. Важливо якнайдалі віддалитися від небезпечної зони. Ситуація у "городян" не краща: ті ж самі вісім очок. Їм складно буде поліпшити турнірне становище, тим більше після відчутних кадрових втрат у літнє міжсезоння.


"Колос" - "Ворскла" 1:1
Загальмували ковалівці в останніх матчах (три поспіль нічиї), дуже важко їм даються очки. Не помітно тієї легкості, з якою команда розпочала сезон. "Ворскла", натомість, розігралася, в минулому турі сенсаційно обіграла "Шахтар" (2:1). І тепер, гадаю, може вивезти очки з Київщини.


"Оболонь" - "Металіст 1925" 1:1
Як на мене, суперники гідні один одного. "Оболонь" доволі непогано виглядає в рідних стінах, у трьох випадках з чотирьох узагалі зберегла свої ворота в недоторканності. Харків'янам буде непросто взяти столичну фортецю.


"Рух" - "Минай" 3:1
Мені подобається той футбол, в який грає "Рух", - яскравий, результативний, різноманітний. Команда Віталія Пономарьова на підйомі, заслужено в групі лідерів. Закарпатцям не позаздриш. Якщо пропустять швидкий гол - можуть посипатися. Хоча грати вміють. Що доводили в матчах із "Дніпром-1", "Зорею" та "Олександрією".


"Кривбас" - "Чорноморець" 2:2
Дві атакуючі, результативні команди. Цікаво за ними спостерігати. Досі згадую весняний матч у рамках чемпіонату, коли "Чорноморець" переміг (3:2). Або недавній у Кубку України, що також приніс успіх одеситам (2:1). Як бачимо, в обох випадках - чимало забитих м'ячів. Вірю, що лідери знову влаштують гольову феєрію.
Полісся-Динамо не вгадав