6 жовтня 2023 10:23

"Він схожий на легіонера". Український тренер пояснив провал Антюха в "Динамо"

Асистент головного тренера Полісся Володимир Книш висловився стосовно провалу вінгера Зорі Дениса Антюха, який є його вихованцем, у київському Динамо.


Володимир Книш з 2015-го по 2018 роки працював у ФК Нафтовик з Охтирки, де саме в той час (2015-2018) виступав футболіст Зорі Денис Антюх.

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» спеціаліст, який нині є асистентом головного тренера Полісся, розповів, чому у його вихованця не вийшло заграти у Динамо при Мірчі Луческу.

«Йому важко грати в командах, де є свій стиль та награні комбінації. У Антюха багато чого виходить спонтанно і саме в цьому його цінність. Думаю, це і підкупило Луческу, коли він вирішив купити Антюха.

Такі гравці можуть обіграти один в один і вирішити хід матчу, коли немає підстраховки».

Окрім цього, Книш порівняв вінгера з легіонером по розумінню того, що хоче тренер.

«Антюх схожий на легіонера. Їм також не все можна донести, що ти хочеш. Луческу навіть бразильців привчав до системи, а Денису так грати важкувато. Але зараз він вже подорослішав і стає більш системним», – сказав спеціаліст для «УФ».

Нагадаємо, що Динамо підписав Антюха влітку 2021 року із Колоса, проте вже у 2022-му він був проданий до Зорі.


За киян Денис провів всього чотири матчі і не відзначився результативними діями.


В нинішньому сезоні на його рахунку вже 12 поєдинків в усіх турнірах, в яких він забив два голи та віддав три результативні передачі.


Контракт футболіста з луганським клубом діє до 30 червня 2025 року.